Secventiatorul de genetica Next Generation  Miseq

illuminalogo

                    Secventiatorul personal MiSeq permite cercetatorilor sa treaca de la stadiul de simple probe la date analizate in mai putin de 8 ore cu ajutorul unui sistem revolutionar cu o acuratete de neegalat.

                    MiSeq este singurul sistem de secventiere next-generation ce are integrate partile de amplificare, secventiere si analizare date cu ajutorul unui singur instrument de dimensiuni reduse. In contrast cu sistemele de secventiere ce necesita emulsion PCR, MiSeq foloseste sistemul chimic TruSeq realizat de Illumina, transformandu-l in platforma ideala pentru orice laborator ce realizeaza o gama ampla de analize genetice rapide si ieftine.

miseq illumina

Secventierea la o atingere de buton

                     Sistemul MiSeq ofera cea mai usoara secventiere de tip next-generation. Modul de lucru este foarte simplu, instrumentul avand un touch-screen cu o interfata intuitiva, iar reagentii sunt de tipul plug-and-play. Platforma compacta MiSeq include cluster generation, fluidica paired-end si analizare completa  de date, eliminand nevoia de echipamente auxiliare si salvand spatiul din laboratoare.

Datele obtinute uploadate in BaseSpace, permit analizare de neegalat, colaborare si securitate.

Cel mai rapid timp de raspuns

                      Pentru obtinerea rezultatelor in ore si nu in zile, sistemul MiSeq ofera cel mai usor si rapid timp de raspuns dintre toate sistemele de secventiere next-generation. Prepararea librariilor se realizeaza in doar 90 de minute cu ajutorul kit-ului „Nextera sample prep reagents“, dupa care amplificarea si secventierea are loc in aproximativ 4 ore direct pe MiSeq. Pe calculatorul integrat se face analizarea datelor in mai putin de trei ore fara interventia utilizatorului.

Optimizat pentru aplicatii cheie

                       Explorati cea mai ampla gama de aplicatii de secventiere. Lungime de citire ajustabila precum si posibilitatea de a alege intre citire single sau paired-end permit realizarea experimentelor in functie de timpul avut la dispozitie. Realizeaza rapid aplicatii de tipul Targeted Resequencing, 16S Metagenomics, Custom Amplicon, De Novo Sequencing, RNA Sequencing, Library QC.

prepstep

 

portofoliu