RI WITNESS – un software tehnologic ce monitorizeaza electronic mostrele dvs biologice din timpul unui ciclu de tratament de fertilitate.sistem-witness-de-monitorizare-procedurilor-de-fiv-1.gif

Programul va permite un nivel ridicat de incredere, comfort si securitate prin folosirea unei noninvazive identificari prin Radio Frecventa pentru a atribui identitatea pacientului  spermei, ovocitelor si embrionilor fiecarui stadiu al ciclului.

       Instalarea RI Wittness va asigura o dubla garantie ca mostrele sunt monitorizate continuu ca o protectie esentiala impotriva riscurilor umane.

    Pacienta va primi un card ID care ii confirma identitatea folosind RI Witness de cate ori vine in clinica pentru procesul de fertilizare.

      Fiecare petridish si tub ce intra in procesul de fertilizare va fi etichetat cu un microcip auto adeziv careia i se va atribui un pacient. Codul electronic astfel inregistrat in soft va fi recunoscut ca si pacient  de fiecare data cand pe cititor se va aseza petridisul sau tubul cu sperma al partenerului pacientei.

      Tot pe fiecare consumabila va aparea o eticheta cu numele si ID acestuia. Astfel pacientul va fi monitorizat in fiecare etapa a fertilizarii.

       In  laborator sunt plasate cititoare in fiecare punct unde gametii si embrionii sunt transferati de la un container la altul. Cititoarele electronice monitorizeaza constant sa asigure ca doar mostrele pacientului sunt lucrate in acel moment.

      In camera de embriotransfer cititoarele de card va asigura ca embrionul se potriveste cu identitatea pacientului.

      De asemenea in sistem sunt introduse toate etapele procesului de fertilizare, astfel incat atunci cand pe cititoare este asezat un  petridish sau tub se selecteaza si etapa de lucru in care se afla procesul.

   Cu Witness erorile umane sunt indepartate 100%, astfel evitandu-se fertilizarea gresita a 2 parteneri diferiti.

    Daca din greseala pe cititor sunt asezati 2 parteneri incompatibili , RI Witness avertizeaza personalul acustic si vizual.

   Pentru o mai buna organizare Witness pune la dispozitie un display pozitionat pe un perete unde sunt afisate toate  programarile din cursul zilei.

sistem-witness-de-monitorizare-procedurilor-de-fiv-2.gif