CodaAero pentru Filtrarea aerului

          Toate produsele din gama CodaAir® sunt dovedite clinic pentru utilizarea sigură și eficientă în laboratoarele FIV umane. Ultima tehnologie de filtrare a aerului eficient pentru a purifica compuși organici volatili și poluanți.
           Noua gama cu 4 filtre, a fost dovedita ca îmbunătățeste calitatea aerului din laboratoare și poate crește rezultatul așteptat și rezultatele generale. Produsele Coda® au protejat laboratoare FIV de peste 18 ani și au demonstrat un record de performanță superioară.
           Seria Aero are unități mici compacte, foarte versatile, cu excelenta acoperire a camerei și absorbție a COV, CAC și particule în mediul dumneavoastră.

 codaaero

 CodaAir® Sisteme: Aero 500

 Seria Aero® are unități mici, compacte, versatile. Filtrul HEPA al CodaAero500 este special conceput, acesta elimină 99,97% din contaminanți și este combinată cu amestecul unic de cărbune activ pentru absorbția optimă și oxidarea, pentru o mare varietate de gaze și particule contaminante.

codaaerocincisute Aero® 500 are o acoperire maximă a aerului de 300 - 600 (28-55 mp), cu 8-14 schimburi de aer pe oră. Acesta este de (41cm x 41cm x 64cm), cu o greutate de 50 de kg. Filtrul rotund vine cu un filtru HEPA incorporat și conține 910g a unui amestec de carbon și permanganat de potasiu și ar trebui schimbate la fiecare 3 luni.

 Unitatea vine cu un filtru inițială.

 CodaAir® Systems : CodaAir® 900

 CodaAir® 900 vine cu un adaptor universal de 24V. Are o acoperire maximă a aerului de 900-1100 (83-102 mp), cu 5-25 schimburi de aer pe oră.

Dimensiunile aparatului  30 cm x 46cm X 114cm , cu o Greutate de : 75 kg

codaaeronouasute

Acesta este dotat cu 2 opțiuni de filtre.

  1.  Filtru Alegerea A: Filtru cămașă Box care este compus din 2 "filtre cutat, de 4" / filtru de carbon potasiu (care conține 11 kg (5 kg) dintr-un amestec de carbon și permanganat de potasiu), și un "HEPA 4 care ar trebui schimbate la fiecare 6 luni.
  2. Filtru Alegerea B: sistem de filtrare cu 4 trepte (4 Canistre + HEPA). Kitul de filtru semi-anual ar trebui schimbat la 6 luni după utilizarea kitului anual. Kitul anual ar trebui schimbat la 6 luni dupa schimbarea filtrului Semi-anual .

 Filtrele inițiale nu sunt furnizate.

 Sisteme CodaAir cu  presiune pozitiva

codaair

 Ultima generatie de filtre Voc pentru IVF , presiune pozitiva .

Investitie minima .Converteste usor orice laborator de IVF cu presiune pozitiva.

 

 codassystem

Economic

Investitie minima , rezultate maxime cu CodaAir Sistem de presiune pozitiva

Usor de folosit

Usor de convertit orice laborator IVF, intr-o camera cu presiune pozitiva ,pentru eficienta maxima si filtrare VOC

Eficient

Filtrele de presiune pozitiva ofera capacitate mare de purificare cu sistemul nostru in 4 etape.

Contine cantitatea cea mai mare de carbon active pur si eficient fata de orice alt sistem.

Sigur

Singura tehnologie de filrare, Testata clinc si dovedita la performanta pentru folosinta in conditii de siguranta in laboratoarele IVF .

Dovedita pentru Cele mai bune Rezultate

Dovedit pentru calitate si pastrarea certificarii clasei 7 a camerei curatate.

Pentru calitatea maxima a aerului este recomandata folosirea in combinatie cu unul din sistemele CodaAir 800 sau CodaAir 900 (in functie de marimea incaperii)

 

carbon